Hem definit la nostra cuina com a senzilla i basada en la qualitat dels productes, tant els del mar com les carns. En aquest afer, els nostres proveïdors hi juguen un paper fonamental: la llotja de Blanes, el mercat central de Barcelona i les carnisseries d'Hostalric.

La llotja de Blanes

Cada dia, de dilluns a divendres, i tan bon punt acaba la subhasta, ens arriba el peix per a ser servit a la taula a l'hora de sopar.

Habitualment, la llotja ens proveeix de gambes (grans i petites), cigales, peixet per fregir, espardenyes, musclos, cargols de mar, calamars, etc.

Ocasionalment, també algun peix com el déntol, el nero o gall de Sant Pere, i els popets i sardines de temporada.

També diàriament, de dimarts a dissabte, per mitjà d'un majorista, anem al mercat central a la cerca dels millors productes de cadascuna de les nostres costes catalanes i espanyoles;
  • El marisc de Galícia capturat el dia abans (ostres, escopinyes, navalles, cloïsses i ocasionalment, peus de cabrot).
  • Els peixos de la costa llevantina, també del dia (llobarros, rèmols, llenguados i xipirons).
  • El rap de Galícia i el lluç d'Avilés.

També disposem sempre de llagostes i tot classe de marisc, si s'encarrega el dia abans.

La carn d'Hostalric és reconeguda per la seva excel·lència tant a la mateixa comarca com a les rodalies.

Aquestes carnisseries ens proveeixen del millor xai lletó, de botifarres, de conill i de pollastre de corral.

A la carta, també tenim la vedella de Girona que la servim en el punt just de curació.

Intentem que siguin sempre de gran qualitat prioritzant els productes de temporada i de proximitat com els que ens ofereixen els cultius d'Hostalric i la seva comarca.

També tenim un petit hort, al costat de la terrassa, i a l'entrada del bon temps, ens proveeix d'enciams, tomàquets i altres hortalisses.

Per elaborar els plats freds, comptem amb les suculentes anxoves del Cantàbric, un bon bacallà, pernil de gla i els embotits d'Hostalric.

Disposem també de dues coccions diferents de cargols de terra, provinents de les comarques de Lleida, i de bolets de temporada.

En l'apartat de vins i licors queda reflectida la singularitat de la casa en oferir una bona relació qualitat-preu.

La nostra bodega consta de 85 referències de vins, caves i xampanys de 23 denominacions d'origen.

Encara més extensa és l'oferta de licors, que sobrepassen de llarg el centenar, destacant entre d'altres, 55 classes de whisky i 20 de ginebra.



Restaurant Parrufu, Hostalric, Girona.